Bläckpatroner och utskrifter

Jag har tidigare publicerat ett tips om att spara på utskrifter genom att använda ett ekonomiskt typsnitt. Det absolut bästa sättet att spara är såklart att inte skriva ut alls. Om du tänker efter finns det säkert en del utskrifter som är helt onödiga. Det går bra att läsa på skärmen och många laptops är så smidiga att man kan bära med sig överallt. Har du en surfplatta eller läsplatta blir det ju ännu enklare.

Ibland händer det dock att man måste skriva ut. Det kan gälla viktiga avtalsdokument och annat som kräver signatur. Då är det absolut billigast att beställa bläckpatroner online. Det finns flera olika tjänster för detta idag och det finns en hel del pengar att spara jämfört med att köpa på din lokala affär. Oftast får du dessutom levererat med vanlig post i brevlådan. I mitt eget fall så brukar jag mest skriva ut på jobbet såklart. Där köper vi in toners betydligt billigare och eftersom jag är min egen arbetsgivare tillåter jag utskrifter av privata dokument i rimliga mängder 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 3 =