Oj! Vilken trevlig siffra från Bloggvärde.se

Satt och slösurfade lite idag och passerade förbi en intressant hemsida – Bloggvärde.se. Sidan går helt enkelt ut på att man skriver in sin bloggs adress och sen får man en värdering kastad i sitt face. Siffran jag fick var chockerande hög med tanke på det skitiga innehållet. Man undrar ju hur värderingen går till…måste läsa lite hur det funkar. Hur som helst fick man ett javascript att klistra in så att man kan följa sitt värde. Tyvärr verkar det som att hela den sajten är sänkt, vilket gjorde att även min sida gick segt att ladda. Jag har tagit bort värdesikonen tills att de löst sitt problem. Får vi se om det ökat nåt, var i alla fall kring 49 000 kr sist.


3 svar till “Oj! Vilken trevlig siffra från Bloggvärde.se”

  1. Det är Jonas Lejon som står bakom sajten enligt information på bloggvärde.se, det står även så här ”Ansvarsfriskrivning: Det värde som beräknas behöver inte ha något med verkligheten att göra. Då denna beräkning görs med tränade apor är det svårt att uppskatta ett exakt värde. ” Ngn information om hur de mäter värdet hittar inte jag.

  2. Men det måste vara nåt mer än bara det faktiska antalet länkar, eller hur? Jag jämförde nämligen med en polares blogg som enligt google har 402 inlänkar och yahoo 23656 inlänkar. Bajsaborta.nu har 0 enligt Google och 72 enligt Yahoo. Tar ni hänsyn till vilka länkar det är, t.ex. domän/pagerank på inlänken också eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =