En overklig händelse mitt i verkligheten

Har nu hämtat mig från gårdagens högst overkliga händelse! Jag trodde aldrig att jag skulle få en sån här chans att få framföra mina spartips. Förra veckan fick jag ett mail från en journalist på ett produktionsbolag som gör program för rikssänd radio. Igår ringde han och efter bara nån minuts konversation i telefon så frågade han om han kunde komma upp (jag bor i Norrland) och snacka mera redan på eftermiddagen/kvällen. Sagt och gjort – han kom! Vi hade husesyn (finns ordet husehör förresten?) här hemma och jag fick visa men framförallt prata om flera av mina spartips från bloggen men också mycket om finanskrisen, konsumtionssamhället och lite miljö. Om allt går som planerat kommer det att sändas en kväll senare under denna vecka. Jag återkommer isåfall med tid och radiokanal för dig som vill ta del. Eventuellt finns väl sändningen att tanka ner i Pod-version för den som inte har möjlighet att lyssna live.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =