Espressomaskin att vinna

Det finns många tävlingar på nätet och en av de jag senast såg var en där man kan vinna en supercool espressomaskin. Ett sätt att öka chansen att vinna är att länka till tävlingen, så nu gör jag det i hopp om att en ”A Modo Mio Limited Edition” från Lavazza ska väcka mig på morgonen med supergod espresso.

Tävlingen anordnas av Jannice som driver bloggen Simplicity. Vill du läsa mer om tävlingen så kan du klicka här. Men du får inte delta…för då minskar ju mina chanser att vinna!”¤#%¤#% 😉

Espresso – starkt kaffe i liten mängd

Espresso är starkt och fylligt kaffe i liten mängd, oftast mellan 2-4 cl. Kaffet är täckt av ett fast skum (crema) som kommer av cellulosa och fetter som finns i kaffebönorna. Espresso kan ingå som en del i många kaffedrycker. Exempel är Cappucino som är hälften espresso och hälften ångad mjölk med mjölkskum.


Ett svar till “Espressomaskin att vinna”

  1. hej!
    problemet är bara att man får massa skräp post. och fusk- mail som ”Grattis! Du har vunnit en snygg HD platt-TV” tar mig till en sida med tävlingen där priset är tv eller nåt annat, men först måste man delta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 14 =