Gratis kläder via erbjudanden

Satt och gjorde en klassisk surfrunda så här på fredagseftermiddagen. Försökte hitta nåt man kunde tjäna eller spara lite pengar på. Kläder är ju nåt man måste ha och det utgör en ganska stor kostnad faktiskt. Lite gratis kläder vore ju inte helt fel. På sidan Gratisstart.se finns det samlat en del erbjudanden där man får olika välkomstgåvor på köpet, bland annat kläder. Roade mig med att försöka sätta ihop en hel outfit utifrån de olika erbjudandena.

Gratis kläder
Gratis kläder

Hittade inga byxor just nu, men våren är ju på väg så jag kanske klarar mig ;-). Sen lär det väl dröja ett tag innan man får produkterna också. Brukar det inte vara så att man får vänta några veckor på såna här ”välkomstgåvor”?

Visserligen kostar ju själva erbjudandet en liten summa pengar, men jag kan nog motivera de köpen för mig själv på någe vis. De erbjudanden med kläder på köpet jag använt är:

Nu gäller det bara att komma ihåg att säga upp prenumeration så fort jag fått mina prylar!


4 svar till “Gratis kläder via erbjudanden”

  1. Vad är ditt omdöme om softshell-jackan?
    Något att ha eller bara skitkvalitet?

    Tack för svar!

  2. Ett annat tips är second hand, byta kläder med folk man känner eller anordna/gå på ”klädbytardagar” där folk tar med sig ett visst antal kläder och får byta mot samma antal! Loppis kan också vara ett förslag. Och skänkes/bytes-sidor på internet. Brukar finnas på bland annat facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 17 =