Halloween – möjlighet att spara pengar

Den här helgen firas ju Halloween och vi har haft ett par grannbarn här som har hotat med bus om de inte får godis. Jag har försökt få de att utföra nåt bus, men de har som inte ens tänkt ut nåt i förväg ens. Det verkar inte finnas nåt annat i deras värld än att de ska få godis hos alla de plingar på. De fick lite kakor och några överblivna klubbor från ett barnkalas.

Samla in en årsförbrukning godis under Halloween?

Eftersom den här bloggens huvudsyfte är att komma med extrema spartips så vad passar väl bättre än ett tips för Halloween helgen. Ofta brukar ju barnen endast gå runt till grannar i närheten av den egna bostaden. Mängden godis man kan få in är ju något begränsad där.

  • Halloween tips 1) Klä om och sminka barnen i en ny skepnad och skicka de till samma grannar igen!
  • Halloween tips 2) Ta med barnen på en rundtur till ortens höghusområden. Där finns större ”volym” av potentiella godisdonatorer. Om man kört bil dit, kan man ju spara lite bensin och tillämpa tips 1 på nytt i det närområdet.
  • Halloween tips 3) Se till att vara upptagen med detta mest hela dagen, så minskar risken att du blir av med godis till de som kommer till din bostad. Fast å andra sidan – det är ett fåtal som fått detta extrema spartips av mig, och förmodligen ännu färre som utför det, så en normal godisutgift till grannbarnen under Halloween kanske det finns täckning för.
Halloween - bus eller godis?
Bus eller godis?

 

Mer läsning om Halloween


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 4 =