Julkalendrar 2011

Att köpa julklappar är inget som man i regel sparar pengar på, såvida man inte köper saker man ändå skulle ha köpt men till kampanjpriser. Det går dock att hålla nere kostnaderna om man utnyttjar rabatter och annat som ges i olika kampanjer som t.ex. julkalendrar.

Julkalendrar med rabatter och erbjudanden

Många nätbutiker brukar lägga upp julkalendrar där man i varje lucka hittar unika erbjudanden på utvalda produkter eller rabattkoder och fri frakt vissa dagar. Det kan vara värt att kolla in och följa de butiker man brukar handla på. Prickar man in rätt dag finns pengar att spara.

Julkalendrar med tävlingar

Jag gillar ju GRATIS och därför kommer jag att lägga mycket kraft i år på att öppna luckor och delta i så många tävlingar jag kan. För att inte missa några tänker jag hårdbevaka Blienvinnare.com’s lista med julkalendrar i år 2011.

Årets julkalender 2011 på TV

SVTs julkalender för 2011 heter ”Tjuvarnas jul” och utspelar sig i Stockholm på 1800-talet.

I centrum står Kurre, en ficktjuv i den ökända tjuvligan Klappsnapparna. Han är uppväxt i tjuvligan och det är den enda familj han känner till. Men den 1 december får Kurre oväntat besök. Utanför hans kyffe står ett övergivet barn med en lapp i näven – hans okända dotter Charlie.

 

Läs mer om julkalendrar


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 3 =