Sommarprojekt(il)

Det verkar som att många börjar sin semester från och med nästa vecka. Fast jag tycker inte de flesta verkar ska ha semester. Låter på många som att de har så himla många projekt i sommar. Med rot-avdraget och sänkta bolåneräntor verkar det som att hetsen är stor på att bygga till eller bygga om hemma på huset. Låter verkligen inte som semester tycker jag.

Leka på semestern

Jag har inget emot att få saker och ting fixat i huset, men att göra det under semestern när man i praktiken har mest tid över för att umgås med vänner eller leka med sina barn…det är dåligt tajmat tycker jag. Vi kommer säkerligen att ha några projekt i sommar också, men mitt mål är att försöka förlägga tiden till då barnen sover eller har andra aktiviteter.

Balanscykel / Springcykel

Apropå barn och sommar – hela gatan hemma är som en stor cykelpark just nu. Det bor många barnfamiljer på gatan och alla barn är i åldern 2-7 år, så det är mycket cykelträning just nu. En del har lärt sig cykla utan stödhjul och far fram som projektiler. Man ser dock att dessa stödhjul mest ställer till besvär. Man kan ju luta sig åt fel håll och ändå cykla upprätt…det funkar ju inte när hjulen är borta. Nä, jag tror det blir att införskaffa en sån där balanscykel eller springcykel som det också verkar kallas. Tror att jag ska låta min dotter få lära sig cykla själv med en bra balanscykel. Det får bli sommarens projekt!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − sju =