BajsaBorta.nu

Tjäna pengar som försöksperson

Ett sätt att tjäna pengar på sin kropp är att delta i vetenskapliga studier. I stora kliniska prövningar av nya läkemedel kan man få uppemot 20 000 – 30 000 kr som försöksperson för test på friska människor. I små undersökningar kan få biobiljetter, presentkort eller liknande. OBS! Alla tester och experiment kan vara förenat med viss risk, och det är just därför man får ersättning för att ställa upp.

Lite källor för att hitta studier:

Kaniner

Kaniner

4 kommentarer

 1. Po skriver:

  Hej!

  Vi är ett par studenter på Karolinska Institutet som har startat en sajt för försökspersoner och forskare på http://www.studentkaninen.se

  Eftersom vi är nystartade så skulle all hjälp uppskattas! Skulle du kunna tänka dig att ha med oss också i den här listan?

  Vänligen,
  Poyan

  1. BajsaBorta.nu skriver:

   Självklart! Har lagt in en länk till er sajt nu. Bra initiativ!

 2. […] av de populäraste inläggen på min blogg handlar om att tjäna pengar på att vara försöksperson. Egentligen var ju tanken med den här bloggen att försöka utveckla olika sätt att spara pengar […]

 3. Erik skriver:

  Ganska små summor man som testperson får. Med tanke på de miljarder som läkemedlesföretagen tjänar, så känns 20-30.000 som växelpengar. De som provar skulle väl snarare vara de som framställer. Men priset för människoliv är inte högre än 20.000?!.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 4 =

Följ mig på: