Vart ska man bajsa borta då?

Det finns bara ett ”hemma” men otaliga ”borta” när det gäller att bajsa. Ett bra tips är att sätta sig ner och fundera över vilka områden man ofta rör sig på under en vecka – jobbet, skolan, gymmet och krogen m.m. Gemensamt för dessa ställen är att det finns toaletter med för dig gratis toapapper, tvål och vatten. Känn efter en extra gång innan du lämnar dessa lokaler och om nödigheten kräver kläm en korv eller två och spara lite pengar.

För att ytterligare öka möjligheterna så tycker jag du ska fundera över hur du tar dig mellan dessa ställen. Promenerar du förbi någon du känner på vägen? Titta in, kallprata några minuter och passa på att låna toaletten. Det är ju ytterst viktigt att du gör det här på ett strategiskt sätt. Om det blir för ofta kanske din vän börjar ana att dina besök inte handlar om vänskap utan om ren snålhet och ett sorts system. Vill det sig riktigt illa så kanske de Googlar och hittar den här bloggen. Då dröjer det nog inte länge förrän din kompis ringer på din dörr, skippar kallpratet och går istället raka vägen in på din toalett för en återbetalning. Så för din egen skull – tipsa ALDRIG någon om det här spartipset. Om du känner att du absolut måste, så tipsa då någon som bor riktigt långt bort från dig.


2 svar till “Vart ska man bajsa borta då?”

 1. Hej Svenne!
  Tack för en bra bajsblogg. Du har mycket sparsamma tips. Jag håller med dig vem vill lägga onödiga utgifter på toalettbesök när man kan göra det borta?
  Apropå borta. Nu till mitt problem. Jag har oerhört svårt att bajsa borta.
  Har du tips på hur man blir av med sin bajsrädsla?
  Går det att få ett medlemskap här, gärna gratis förstås?

  Tack på förhand,
  Assar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 9 =