Bajsa borta hos SBAB

Nej, mitt tips är inte att gå till SBABs kontor och bajsa hos de, vilket rubriken på det här inlägget får en att tro. Det är istället så att jag skickat in mitt bidrag till SBABs tävling om bästa spartips. Tävlingen går ut på att man ska skapa sin egen film med spartips. Man får ett antal olika symboler att välja mellan, eller så laddar man upp själv. Till detta får man skriva in små korta texter på max 140 tecken som sedan läses upp av en automatisk berättarröst. Vilken härlig berättarröst! Speciellt när hon läser min uppmaning ”Bajsa inte hemma! Bajsa Borta!”.

Mitt bidrag i SBABs tävling om bästa spartips - Bajsa Borta så klart!
Bajsa Borta är såklart mitt bidrag i SBABs tävling om bästa spartips!

Rösta gärna om du vill! Eller skicka in ditt eget bidrag – jag lämnar fritt fram att hämta inspiration direkt från mina tips här på bloggen. Lycka till!

Tillägg: Jag har även skickat in mitt tips om pannlampor istället för taklampor. Det har tydligen många tyckt var riktigt fyndigt….men…alldeles för extremt. Vill du rösta på det bidraget kan du göra det här.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 3 =