Försöksperson på Karolinska

Ett av de populäraste inläggen på min blogg handlar om att tjäna pengar på att vara försöksperson. Egentligen var ju tanken med den här bloggen att försöka utveckla olika sätt att spara pengar men okej, att tjäna pengar kan ju ibland ge större summor.

Karolinska Trial Alliance

Idag hittade jag en sida som heter Karolinska Trial Alliance (KTA) där man kan anmäla sig till deras register över personer som är villiga att ställa upp på kliniska försök. De kliniska forskningsstudierna sker vid Karolinska i Solna eller Huddinge, så om du bor i Stockholmsområdet finns det goda möjligheter att få ta del i studierna. Det är enkelt att anmäla sig, man fyller bara i ett frågeformulär om sin hälsa direkt på nätet. Sen hör de av sig ifall man blir utvald. Det utgår alltid ekonomisk ersättning i alla kliniska studier hos KTA.

Kaninskulptur av Marianne Lindberg De Geer
Kaninskulptur av Marianne Lindberg De Geer

OBS! Du bör vara medveten om att biverkningar kan förekomma, men försökspersonens säkerhet och välbefinnande har alltid hög prioritet. Ditt ställningstagande ska göras med bakgrund av detta och möjligheten till vinster för medicinska forskningsvärlden och din egen ekonomi.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + sju =