Sundae-glass på en söndag

Idag är det söndag och när jag slog på datorn och startade min browser möttes jag av Googles hyllning till Sundae-glass.

Sundae-glass enligt Google 3 april 2011

Berte Kladdkaka - Glass från SIA

Det slog mig då att jag glömt berätta om en värdekupong jag lyckades komma över från SIA Glass. Jag gillade deras Facebook-sida och fick en glasskupong på nya Berte-glassarna. Jag hade med mig min 5-åriga dotter på affären och hon fick välja vilken sort vi skulle prova. Det blev ”Kladdkaka – Fyllig chokladgräddglass med sega kladdkakebitar, mörk kolasås och kanderade pecannötter.”. Mums! Det bästa av allt var ju att den för mig var helt gratis! Och tur det, för den skulle ha kostat hela 47,50 kr! Det beloppet la jag till i mitt Aktiva Sparande, även om det kanske inte är en produkt jag normalt skulle handlat, men men. Nu ska jag googla lite på hur man gör egen Sundae-glass.


3 svar till “Sundae-glass på en söndag”

  1. […] firar den 119-årsjubileum. Jag tycker att det är helt hysteriskt dumt, men kul att bloggen BajsaBorta.nu har en så framträdande plats i […]

  2. […] firar den 119-årsjubileum. Jag tycker att det är helt hysteriskt dumt, men kul att bloggen BajsaBorta.nu har en så framträdande plats i sökresultaten som visas när man klicka på […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 6 =