Verkligheten i P3 ikväll kl 19.03

Nu är det ett faktum! Fick nyss ett samtal från Måns Mosesson som var och hälsade på i måndags. Ikväll kl 19.03 börjar programmet Verkligheten i P3 och där får du ta del av ett par av mina extrema spartips. Under intervjun pratade vi såklart en hel del om hur man sparar pengar på sina toalettbesök, bl.a. genom att bajsa borta och vilken torkteknik som är den bästa. Jag fick även demonstrera spartips som att skrapa ur filpaketet och att spraya duschtvål på kroppen. Det kom även upp en del djupare diskussioner om finanskriser, global- och privatekonomi samt om jag är lite neurotisk eller inte. Det går ju dock inte att blunda för det faktum att MÅNS hörde av sig till MIG! Vad Googlade du på egentligen Måns? 😉

Om Verkligheten i P3

Så här står det på P3’s hemsida om programmet Verkligheten:

I Verkligheten hör du historier om människors öden exakt just nu. Det kan handla om sånt du aldrig hört talas om eller ens visste fanns. Eller så låter vi dig äntligen förstå hur din granne som verkade så konstig egentligen är helt vanlig.

Ikväll kommer det nog att bli det omvända – jag är grannen som förefaller helt vanlig men som egentligen är helt knasig! När du slår på radion kl 19.00 för att lyssna på nyheterna –  häng kvar! Det tjänar du på!

Tillägg: Nu har programmet sänts och här kan du som missade lyssna direkt på Verkligheten på webben.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − fem =