Superspararna

Jag var en av deltagarna i TV-programmet ”Superspararna” på Kanal 5 år 2014. Någon på deras produktionsbolag STO-CPH hade googlat och hittat till denna blogg. Efter en provinspelning på ett hotellrum och ett direktionsmöte blev jag uppringd.

Fick veta att de var superintresserad av att ha med mig i programmet. Faktum var att programledningen ville ha mig som ett stående inslag med en liten jingel. Upplägget var att de skulle ha olika deltagare i var och ett av de sex avsnitten, men jag skulle alltså nu vara med i alla…

Shit, vad lätt man påverkas av smicker! Jag sa JA!

Klipp från Superspararna som blivit virala

Ibland när man känner sig lite nere kan man plocka fram de här klippen och boosta sitt ego…. långt över miljonen visningar!!

Men varför har folk tittat?

Kanske för att det väcker känslor: glädje, irritation, förundrand och rent hat.

Supertrollen

Min medverkan i programmet blev absolut inte vad jag förväntade mig. Trodde att det var ganska uppenbart att jag spelade nån form av alter ego. Men oj, så fel jag hade – folk verkar tro att jag lever på detta sätt och vänder på varje krona.

Det har publicerats ”Reagerar på Superspararna”-klipp. Jag har hört att Anis Don Demina spelat in Youtube-klipp där det reageras på mina spartips… eller är det på mig? Jag har nämligen inte sett något av den här typen av klipp ännu.

Superspararna förändrade mig som person. Mina sociala medier konton är nedlagda, en hel del spår på nätet har tagits bort. Det som en följd av hotfulla kommentarer, telefonsamtal i tid och otid, där några varit rena hot om våld.