BajsaBorta.nu

Kategori: Tävlingar

Julkalendrar 2011

Att köpa julklappar är inget som man i regel sparar pengar på, såvida man inte köper saker man ändå skulle ha köpt men till kampanjpriser. Det går dock att hålla nere kostnaderna om man utnyttjar rabatter och annat som ges i olika kampanjer som t.ex. julkalendrar.

Julkalendrar med rabatter och erbjudanden

Många nätbutiker brukar lägga upp julkalendrar där man i varje lucka hittar unika erbjudanden på utvalda produkter eller rabattkoder och fri frakt vissa dagar. Det kan vara värt att kolla in och följa de butiker man brukar handla på. Prickar man in rätt dag finns pengar att spara.

Julkalendrar med tävlingar

Jag gillar ju GRATIS och därför kommer jag att lägga mycket kraft i år på att öppna luckor och delta i så många tävlingar jag kan. För att inte missa några tänker jag hårdbevaka Blienvinnare.com’s lista med julkalendrar i år 2011.

Årets julkalender 2011 på TV

SVTs julkalender för 2011 heter ”Tjuvarnas jul” och utspelar sig i Stockholm på 1800-talet.

I centrum står Kurre, en ficktjuv i den ökända tjuvligan Klappsnapparna. Han är uppväxt i tjuvligan och det är den enda familj han känner till. Men den 1 december får Kurre oväntat besök. Utanför hans kyffe står ett övergivet barn med en lapp i näven – hans okända dotter Charlie.

 

Läs mer om julkalendrar

Bajsa borta hos SBAB

Nej, mitt tips är inte att gå till SBABs kontor och bajsa hos de, vilket rubriken på det här inlägget får en att tro. Det är istället så att jag skickat in mitt bidrag till SBABs tävling om bästa spartips. Tävlingen går ut på att man ska skapa sin egen film med spartips. Man får ett antal olika symboler att välja mellan, eller så laddar man upp själv. Till detta får man skriva in små korta texter på max 140 tecken som sedan läses upp av en automatisk berättarröst. Vilken härlig berättarröst! Speciellt när hon läser min uppmaning ”Bajsa inte hemma! Bajsa Borta!”.

Mitt bidrag i SBABs tävling om bästa spartips - Bajsa Borta så klart!

Bajsa Borta är såklart mitt bidrag i SBABs tävling om bästa spartips!

Rösta gärna om du vill! Eller skicka in ditt eget bidrag – jag lämnar fritt fram att hämta inspiration direkt från mina tips här på bloggen. Lycka till!

Tillägg: Jag har även skickat in mitt tips om pannlampor istället för taklampor. Det har tydligen många tyckt var riktigt fyndigt….men…alldeles för extremt. Vill du rösta på det bidraget kan du göra det här.

Gratis toapapper

Äntligen har jag hittat en tävling där man kan vinna toapapper! Följer slaviskt en sajt med länkar till tävlingar och idag är första gången jag ser att man kan vinna gratis toapapper i ett helt år. Fantastiskt! Vilken skit-bra tävling! 😉

Espressomaskin att vinna

Det finns många tävlingar på nätet och en av de jag senast såg var en där man kan vinna en supercool espressomaskin. Ett sätt att öka chansen att vinna är att länka till tävlingen, så nu gör jag det i hopp om att en ”A Modo Mio Limited Edition” från Lavazza ska väcka mig på morgonen med supergod espresso.

Tävlingen anordnas av Jannice som driver bloggen Simplicity. Vill du läsa mer om tävlingen så kan du klicka här. Men du får inte delta…för då minskar ju mina chanser att vinna!”¤#%¤#% 😉

Espresso – starkt kaffe i liten mängd

Espresso är starkt och fylligt kaffe i liten mängd, oftast mellan 2-4 cl. Kaffet är täckt av ett fast skum (crema) som kommer av cellulosa och fetter som finns i kaffebönorna. Espresso kan ingå som en del i många kaffedrycker. Exempel är Cappucino som är hälften espresso och hälften ångad mjölk med mjölkskum.

Aftonbladet om att bajsa ljudlöst på första plats

I jakt på lite nyheter och klipp kring det naturligaste av alla behov så gjorde jag en sökning på Google på ordet ”bajsa”. På första plats får man upp en artikel från 2001 publicerad i Aftonbladet med titeln

Så gör du för att bajsa ljudlöst

Så gör du för att bajsa ljudlöst

#1 Så gör du för att bajsa ljudlöst (Google "bajsa" 2008-10-23)

Herregud! Att bajsa är något vi alla gör…inte är det väl nåt att skämmas över! Fortsätter man läsa tipsen så är det ju än mer anmärkningsvärt då tipsen är rent slöseri.

  • ”Spola hårt i kranar”
  • ”Lägga papper i toaletten”
  • ”Tänd en tändsticka för att dölja lukten”

Skulle man göra detta varje gång man ska bajsa borta är det ju inte lönt! Då kan man ju lika gärna gå hem och bajsa ljudligt och ohämmat istället!

Känner att jag måste göra nånting åt det här… jag ska knuffa ner Aftonbladets bajsartiklar från tronen där de suttit alltför länge med sin skitjournalistik! Läget just nu (har bara varit online 10 dagar) är att BajsaBorta.nu ligger på plats #20 på sökordet ”bajsa”. Aftonbladet – se ner, jag kommer underifrån!

Följ mig på: