BajsaBorta.nu

Tagg: Kläder

Göra en tröja av en pudel

Hittade en helt fantastisk bok som verkligen visar på snålhet ut i fingerspetsarna. Kendal Crolius har skrivit en bok om hur man kan sticka tröjor av hundhår – Knitting with Dog Hair. På Amazon.com kan du tjuvbläddra lite i boken, som har den fyndiga undertiteln:

”Better A Sweater From A Dog You Know and Love Than From A Sheep You’ll Never Meet”

Ja, varför inte! Har man en hund som fäller mycket hår så kan det säkert vara värt att samla upp det, spinna garn och göra nåt klädesplagg av det. Kommer säkert att värma gott, frågan är bara hur du luktar om ditt klädesplagg blir blött?

By dancing with wolves (Majic. Cropped by Pharaoh Hound.) [CC-BY-2.0 (www.creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia CommonsKeeshond Majic standing cropped (Wikimedia Commons)

Mer läsning om kläder av hundhår

Gratis kläder via erbjudanden

Satt och gjorde en klassisk surfrunda så här på fredagseftermiddagen. Försökte hitta nåt man kunde tjäna eller spara lite pengar på. Kläder är ju nåt man måste ha och det utgör en ganska stor kostnad faktiskt. Lite gratis kläder vore ju inte helt fel. På sidan Gratisstart.se finns det samlat en del erbjudanden där man får olika välkomstgåvor på köpet, bland annat kläder. Roade mig med att försöka sätta ihop en hel outfit utifrån de olika erbjudandena.

Gratis kläder

Gratis kläder

Hittade inga byxor just nu, men våren är ju på väg så jag kanske klarar mig ;-). Sen lär det väl dröja ett tag innan man får produkterna också. Brukar det inte vara så att man får vänta några veckor på såna här ”välkomstgåvor”?

Visserligen kostar ju själva erbjudandet en liten summa pengar, men jag kan nog motivera de köpen för mig själv på någe vis. De erbjudanden med kläder på köpet jag använt är:

Nu gäller det bara att komma ihåg att säga upp prenumeration så fort jag fått mina prylar!

iPhone-feber sprider sig till bajsnödiga bebisar

Den superhajpade mobiltelefonen från Apple – iPhone – skapar många ringar på vattnet. För den riktige fanatikern finns det nu också bebiskläder att köpa. ”Ipop my baby” säljer en body med alla nöd-vändiga ikoner man behöver som bebis. Fast nog tycker jag de varit lite mesiga när de gjort bajs-ikonen. De kunde väl åtminstone ha lagt till lite bromsspår.

Läs mer i artikeln om iPhonemania på Aftonbladets Prylportalen.

Följ mig på: