BajsaBorta.nu

Tagg: värdekuponger

Sundae-glass på en söndag

Idag är det söndag och när jag slog på datorn och startade min browser möttes jag av Googles hyllning till Sundae-glass.

Sundae-glass enligt Google 3 april 2011

Berte Kladdkaka - Glass från SIA

Det slog mig då att jag glömt berätta om en värdekupong jag lyckades komma över från SIA Glass. Jag gillade deras Facebook-sida och fick en glasskupong på nya Berte-glassarna. Jag hade med mig min 5-åriga dotter på affären och hon fick välja vilken sort vi skulle prova. Det blev ”Kladdkaka – Fyllig chokladgräddglass med sega kladdkakebitar, mörk kolasås och kanderade pecannötter.”. Mums! Det bästa av allt var ju att den för mig var helt gratis! Och tur det, för den skulle ha kostat hela 47,50 kr! Det beloppet la jag till i mitt Aktiva Sparande, även om det kanske inte är en produkt jag normalt skulle handlat, men men. Nu ska jag googla lite på hur man gör egen Sundae-glass.

Första månadsbeloppet på aktivt sparade pengar

Nu har första månaden passerat sen jag startade mitt nya projekt som går ut på att aktivt spara pengar i daglig konsumtion. Jag har företagit mig aktiviteter av varierande slag, men lagt mycket fokus på att hitta möjligheter till gratis mat. Det utgör en stor men livsnödvändig kostnad. I slutet av varje vecka har jag summerat ihop mina besparingar och fört över beloppen till ett separat konto (nej, jag satte inte namnet BajsaBorta på kontot). Här är mina överföringar sen starten vecka 7 till och med vecka 11.

 

Aktivt sparande vecka 7 till 11 2011

Det är ju helt klart så att värdekuponger av olika nya maträtter är det som ger största besparingen. Överlägset största bidraget hittills är en värdekupong på Felix FörbeRätt, nåt halvfabrikat som lurar en tro att man lagar maten. I praktiken är det 2 påsar man ska mixa. Det var en full middag för 4 personer och skulle ha kostat 68 kr. Tack Felix! Andra kuponger jag kommit över är AXAs GreatGröt (prova säga det snabbt med engelskt uttal på Great och svenskt på Gröt…ganska svårt!!), Arla Ekologisk Keso och Grandiosa Calzone.

Följ mig på: