BajsaBorta.nu

Tagg: gratis

Gratis toapapper

Äntligen har jag hittat en tävling där man kan vinna toapapper! Följer slaviskt en sajt med länkar till tävlingar och idag är första gången jag ser att man kan vinna gratis toapapper i ett helt år. Fantastiskt! Vilken skit-bra tävling! 😉

Byta elavtal och spara tusenlappar

Sen jag köpte hus och flyttade till egen villa har elräkningarna tagit en stor del av de månatliga kostnaderna i hushållet. Att ha det bästa elpriset är något jag hela tiden försöker hålla efter. Hittade idag en ny jämförelsetjänst som var väldigt smidig om man vill byta elavtal gratis. Man knappar bara in sitt postnummer, årsförbrukning av el och önskemål om typ av elavtal. Det var skönt att se att på bästa listan fanns redan det elbolag jag har idag, Skellefteå Kraft.

Gratis kläder via erbjudanden

Satt och gjorde en klassisk surfrunda så här på fredagseftermiddagen. Försökte hitta nåt man kunde tjäna eller spara lite pengar på. Kläder är ju nåt man måste ha och det utgör en ganska stor kostnad faktiskt. Lite gratis kläder vore ju inte helt fel. På sidan Gratisstart.se finns det samlat en del erbjudanden där man får olika välkomstgåvor på köpet, bland annat kläder. Roade mig med att försöka sätta ihop en hel outfit utifrån de olika erbjudandena.

Gratis kläder

Gratis kläder

Hittade inga byxor just nu, men våren är ju på väg så jag kanske klarar mig ;-). Sen lär det väl dröja ett tag innan man får produkterna också. Brukar det inte vara så att man får vänta några veckor på såna här ”välkomstgåvor”?

Visserligen kostar ju själva erbjudandet en liten summa pengar, men jag kan nog motivera de köpen för mig själv på någe vis. De erbjudanden med kläder på köpet jag använt är:

Nu gäller det bara att komma ihåg att säga upp prenumeration så fort jag fått mina prylar!

Spottify invite

En av de allra mest hajpade nättjänsterna just nu är nog Spottify. En kille på kontoret där jag jobbar har ett konto och efter att ha fått testat en stund så inser man ju vilken grym tjänst det är för musik på nätet. Det går fort att hitta låtar, aldrig några problem med buffer för streaming och reklamen på det gratis kontot är ju än så länge nästan obefintlig. Tyvärr så hade min kollega slut på invites så det blir till att försöka hålla öron och ögon öppna efter en Spottify invite från annat håll. Någon som har en till övers? Isåfall är det fritt fram att höra av sig.

Uppdaterat: Pinsamt, men jag upptäckte att jag stavat fel på namnet på tjänsten. Det heter inte spottify utan spotify. Undrar hur många felstavningar som görs runt om världen. Ganska svårt att sätta rätt stavning från början om man bara hör namnet. Finns massor med felstavningar man kan göra:

 • spotifi
 • spotyfy
 • spottify
 • spottyfy
 • spottifi
 • spotify…nej, just ja – den var ju rätt! 🙂

Äta mat gratis

Ett sätt att spara pengar på mat är att gå på seminarier, föredrag och andra typer av informationsmöten. Det bjuds ofta på nåt att äta. Det kan vara allt från kaffe och kaka till macka eller lunch.

De källor jag använder för att hitta utbudet av gratis mat är lokaltidningen, information via jobbet och kalendrar och liknande på lokala hemsidor, t.ex. kommunens hemsida. När jag väljer tillfällen värderar jag om det är värt det utifrån ett flertal olika faktorer.

 • Vilken mat bjuds det på? För att kunna ta ställning till om det är värt att gå så behöver jag veta ungefärligt värde på maten.
 • Hur tar jag mig dit? Det får ju inte kosta för mycket i resekostnad, allra helst ingenting.
 • Hur långt är föredraget? I mitt jobb så är tid verkligen pengar, så om föredraget tar för lång tid och innehållet inte ger något mervärde så måste jag väga in det.
 • När serveras maten? Om maten serveras i början eller mitt i så finns ju faktiskt möjligheten att avvika om det är alltför tråkigt föredrag, efter att man ätit då såklart!
 • Finns det toalett i anslutning? Om man ändå ska gå bort så kan man ju passa på att göra ett toalettbesök och spara lite också.

Följ mig på: